Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Välfärdsmiljoner till Mora kommun

Det är glädjande att den Socialdemokratiska regeringen gett Mora kommun cirka sju miljoner kronor till vår välfärd i vår kommun. Det torde vara bekant för de flesta att äldreomsorgen i Mora kommun är i stort behov av dessa medel.

Jag utgår ifrån att de styrande i Mora kommun, Anna Hed med flera ser till att dessa pengar nu hamnar just till äldreomsorgen. Vi har en bra och kunnig personal som arbetar där. Och det är mer än angeläget att de kan fortsättningsvis kan och orkar arbeta vidare i Mora kommun – de är tryggheten för oss Morabor.

Vi är 5479 personer som är över 65 år i Mora kommun och vi kommer nu noggrant följa och se hur de politiska partierna använder regeringens välfärdsmiljoner.

Det ska här noteras att Centerpartiet och Liberalerna på riksplanet har stött den Socialdemokratiska regeringens förslag till detta välfärdspaket. Och det är bra.

Jag vill som pensionär i Mora kommun framföra ett stort tack och ett fång rosor till finansminsiter Magdalena Andersson (S) för de välfärdsmiljoner som vi i vårt län fått och framförallt till Mora kommun.

Arne Pettersson (S) Mora

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare