Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vad är det ni blir irriterade på?

Annons

Vad är de som gör att äldre blir irriterade på A-traktorer? Är det våran hastighet, det skränande ljudet den ger ifrån sig eller är det att ni anser att vi ungdomar inte kan hantera trafiken på ett säkert sätt?

Den frågan har många ungdomar tänkt sig själv och många har som en skam i kroppen varje gång man åker i sin traktor.

Jag själv, som 16-åring, känner mig väldigt påhoppad när jag kör i trafiken. Jag sköter mig, andra inte. Man behöver inte dra alla över en kam. Jag har varigt med om att, när man stannat för att släppa förbi personer på övergångsställen, har de vänt sig om och gjort tummen ner.

Vad har vi gjort för att tvingas känna skam i kroppen när detta är vår enda frihet i trafiken? Det är både kul och bra för oss som vill ha möjlighet att transportera sig själv.

Min undran är då följande, varför fullvuxna människor? Varför vill ni ta denna möjlighet ifrån oss? Varför dra oss över en och samma kam och varför ge oss en känsla av skuld? Detta bör ändras för allas trygghet. Vi har lika mycket rätt att vistas i trafiken som ni.

Trött på hatisk respons

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare