Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Tydligt att dugliga personer belönas i kommunvalen – vi behöver fler sådana i Ludvika

Annons

I flera kommunalval visar det sig att det parti, som har fått verksamheten att fungera väl har får rikligt betalt i vunna röster. Det verkar bero på ett dugligt kommunalråd, som i sin tur ser till att dugliga personer får plats i nämnder och styrelser.

I Fagersta var Stig Henriksson (V) ett sådant råd och i Smedjebacken återfinns Fredrik Rönning (S). Ludvika kommun behöver också dugligt folk nominerat i nämnder och styrelser. Dessa personer skall ha stor kunnighet, gott omdöme och stark integritet. Det finns inga legala krav om att nominerade personer ska ha stått på valsedel eller ens vara medlem i något parti.

Ludvika har inte råd med hög omsättning bland högre tjänstemän samt problematiska projekt såsom vattenledningen till Spendrups, gångbron över järnvägen och Solviksskolan etcetera.

Nominera därför endast dugliga personer!

Kommunmedlem

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare