Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Trimma epa-traktorer!

Många gnäller på att epa-traktorer saktar ner trafiken och bara stör men jag har en lösning och det är att öka hastigheten från 30 till 50. Det skulle innebära att det inte bildas lika långa köer och att trafiken skulle flyta på mycket bättre samt att idiotiska omkörningar skulle minska.

Du kanske säger att de flesta ändå kör olagligt men det är av en anledning och det är för att det går för sakta. Det skulle inte alls vara lika många som körde över tillåtna hastighet om den ökades då 50 känns mycket snabbare än 30 både för epa förare och medtrafikanter.

Epa-traktorer är ett bra transportmedel för unga då de kan lära sig att köra i trafiken och lättare ta bilkörkort när de fyller 18 samt att de kan ta sig till skolan eller träningar.

Mitt förslag är att öka hastigheten för epa-traktorer då mopedbilar som är byggd till mesta dels av plast och inte alls är lika säkra som epa-traktorer som är byggd på en bilkaross med bättre väghållning och bromsar ska få gå minst lika snabbt som mopedbilar vilket är 45 kilometer i timmen.

En som tröttnat på 30

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare