Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Total tystnad från Borlänges politiker

I en rad ledare på senaste tiden har Borlänge Tidning på ett utmärkt sätt tagit upp en rad missförhållanden som inträffat i vårt närområde. Det har gällt allt från sjukskrivningar på Enbackagården till ekonomier helt utan kontroll som visat på de ansvarigas totala likgiltighet inför allehanda missförhållanden. Det hade varit klädsamt om en och annan ansvarig politiker i vart fall från de politiska motståndarnas sida med kraft gick in och fördömde de mest makabra uttalandena från ansvarigt håll men icke.

Tvärtom är tystnaden så total från politiskt håll att de flesta medborgare får stora problem med att förstå den. Det är vällovligt att BT tar upp de missförhållanden som de ansvariga politikerna inte ens kommenterar.

Det har gått så pass långt vad det gäller ansvarsfrihet att man i nästa steg undrar om det inte borde finnas en överhöghet som granskade granskarna och kanske inte beviljade revisorerna ansvarsfrihet, när de också tiger.

Besviken pensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare