Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Tog slut innan det började

Vi är två äldre kvinnor, 76 respektive 80 år i år. V tog ett beslut för att hjälpa våra kroppar och muskler i syfte att hålla oss i form och må bra – friskvård. Vi vill heller inte belasta sjukvården i onödan.

Vi anmälde oss till ortens gym i februari 2020 och blev medlemmar, betalade årsavgift och övriga avgifter, samt två månadsavgifter. Längre än så kom vi inte – coronapandemin slog till med full kraft!

Vi lyssnade på Folkhälsomyndighetens starka budskap, 70-plussare samt övriga riskgrupper ska inte vistas i lokaler med många personer på grund av smittorisken. Självklart har vi stor respekt för det.

I väntan på utvecklingen bad vi att få "stå vilande" under rådande förhållanden. Vi respekterar självklart klubbens regler, men i nuläget står detta utanför alla ramar. Vi begärde aldrig att få tillbaka våra pengar, endast att få bli avgiftsbefriade tills vidare, vi tyckte att det var humant.

När vi tog kontakt med klubbens ordförande gav han oss svaret: "Jag tänker inte ta någon diskussion om detta, betalar ni inte så åker ni ut – punkt slut!"

Tack för visad ödmjukhet!

Vi väljer att gå ut.

Ni fick ju i alla fall 2320 kronor – för ingenting!

44 och 40

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare