Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Tänk utanför ramarna

Annons

I Sverige verkar det fungera på följande sätt: Vi utvisar människor som jobbar och sköter sig fast de har glömt att fylla i en blankett. Men tjuvar och banditer som fyller våra fängelser får vara kvar för de har advokater som hjälper till att fylla i blanketterna på rätt sätt.

Vilken tur att jag och resten av Sveriges befolkning inte behöver genomgå samma papperskvarn, för i så fall hade det bara funnits en handfull byråkrater och en riksdag kvar som inte kan se till landets bästa och samarbeta.

Jag är en pensionerad byggjobbare som har fått lära mig att samarbete och duktiga arbetskamrater är viktigt för då kan vi bygga ett Sverige som klarar en besiktning.

För ibland är vi tvungna att tänka utanför ramarna och se helheten för vårt eget bästa annars får vi stå där med lång näsa i framtiden, det vill säga efter valet.

Bengt Holmberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare