Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Tack till mannen som hjälpte oss i Dalfors

Den 6 november skulle vi köra från Hudiksvall hem till Norge. Efter ett vägarbete fick vi punktering längs väg 301 strax före Dalfors. Det fanns inga bilar, hus eller människor i närheten. Däcket var helt platt, så vi tog fram reservdäcket. Då upptäckte vi att det saknades fälgkors. Vi var fast i ingenmansland med ett 10 månader gammalt barn.

Då kom du med din bil från en sidoväg, från din stuga. Du stannade och försäkrade oss att allt skulle gå bra, åkte tillbaka till din stuga och hämtade ett fälgkors – och sedan hjälpte du oss också att byta, händig som du var.

Jag frågade om vi inte uppehöll dig så du missade något, men du var bara glad att hjälpa och hela tiden trevlig, positiv och lugn. Du tog dig till och med tid att leka lite med lille Edvin. Efter 30 minuter var vi på väg igen, fick ett nytt däck i Mora, och resten av turen gick smidigt.

Vi vill säga tusen tack för att du, som räddande ängel, hjälpte oss, och för att du var så trevlig och hjälpsam i en stressig situation.

Eirik, Emelie og Edvin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare