Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Tack till länsstyrelsen och Dalarnas museum

Artikel 52 av 52
Höghus på Åkerö
Visa alla artiklar

Det känns som om jag har blivit återupprättad som en vanlig tänkande, ansvarstagande, omdömesgill, medborgare i och med länsstyrelsens och Dalarnas museums uttalande i samrådet om Åkerö brofäste i Leksand. Nu kan jag räta på ryggen och kommer aldrig att gå in i debatt med de som säger sitt respektlösa och enstaviga ”bygg, bygg, börja bygg!”

Tack för de inkluderande slutsatserna och enkla sanningarna. Det finns andra vägar att välja och fortfarande ge plats för framtiden.

När jag går rakt fram över Leksandsbron känner jag mig stärkt i min övertygelse om synen på hus på Åkerö. Jag vet att de flesta Leksandsbor tycker som jag, även länsstyrelsen, mark- och miljödomstolen (som efterlyste en kulturmiljöanalys) och Dalarnas museum. Men inte majoriteten av de förtroendevalda (S, C, L, M, SD) i Leksand.

Vilka är ni? Hur har allt detta gått er förbi? Hur styrker ni era motiv till beslut om Åkerö brofäste efter detta?

Jag vänder tillbaka mot Noret och går förbi kommunalhuset med rak rygg och stadig blick. Äntligen!

Se sanningen i vitögat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare