Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ta chansen att påverka!

Har vi bra bostäder i Ludvika? Finns det ett tillräckligt utbud av butiker och kaféer? Är våra parker och grönområden fina? Kan man känna sig trygg utomhus på kvällarna? Erbjuder vi tillräckligt bra skola, förskola och äldreomsorg?

Jag hoppas att du som fått Statistiska centralbyråns medborgarundersökning hem i brevlådan tagit dig tid att besvara den. Om inte så har du fortfarande chansen. Du vet väl att du kan fylla i den på webben också? Undersökningen är väldigt viktig för oss, eftersom den ger oss en bra bild av just dina  åsikter.

Det finns nog ingen annan undersökning som ger dig chansen att påverka inom så många olika områden, om sådant som finns i din närhet. Tveka inte, ta chansen att påverka! Jag ser fram emot att se resultatet och fortsätta arbetet framåt. Ludvika har enorm potential, jag tycker vi tar tillvara på den potentialen tillsammans!

Maria Skoglund, kommundirektör

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare