Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Stoppa vansinnet med Strandenskolan

Det är outgrundligt vad Moraallliansen håller på med. I granskning efter granskning visar att det är dyrt för kommunerna att hyra lokaler till skola och omsorg. I Osby, som styrs av Centerpartiet, så blev det dubbelt så dyrt när kommunen skulle hyra istället för att äga skolor och andra viktiga lokaler.

Dubbelt så dyrt! Och nu vill Centerpartiet i Mora göra samma sak. Göra sig av med två fungerande högstadieskolor och istället hyra en skola av någon privat aktör. Lite oklart vem, men det lär inte råda någon brist på företag som vill hyra ut skollokaler. Med hyreskontrakt på flera decennier finns det pengar att tjäna. Alltså mina skattepengar.

Kom igen Mora! Släng inte vår redan höga kommunalskatt i sjön. Varför ska kommunpolitiker leka med kommunens fastigheter på ett sätt de aldrig skulle göra med sina egna villor och hus!

Stoppa slöseriet på Strandenområdet.

Skattmasen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare