Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Stoppa Ludvikahems försäljning!

Folkkampanjen för sjukvården samt undertecknad har begärt prövningstillstånd hos kammarrätten beträffande LudvikaHems utförsäljningsbeslut.

Vi begär, att den extra bolagsstämman i LudvikaHem skjuter upp affären, i första hand via bordläggning, tills det rättsliga är helt klart! Annars har både vi och andra inblandade rätt, att begära ett större kommunalt skadestånd, om LudvikaHem skulle förlora målet om utförsäljningen i kammarrätten, och en fullgod rättelse ej sker!

Beslut som ej kan rättas, får normalt EJ verkställas innan de fått laga kraft!

OBS! "Om ett kommunalt eller regionalt beslut undanröjs och beslutet redan har verkställts ska verkställigheten rättas. Rättelse ska ske i den utsträckning som det är möjligt. I den senaste ändringen av kommunallagen förtydligas, att beslut som inte kan rättas, som huvudregel EJ får verkställas innan de vunnit laga kraft!" (Källa: Mycket erfaren Chefsjurist)

Ken Swedenborg (ffs),

Partiordförande

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips