Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Stäng anläggningarna nu

Annons

Läget är stabilt säger man på Folkhälsomyndigheten och så tänker man släppa upp tusen och åter tusen skidturister till skidanläggningar trots att man har testat 30 personer positiva för covid-19 i Sälen, mestadels turister. Hur många andra har de hunnit smitta?

Att man har kommit överens med SLAO om hur det ska vara i liftköer med mera är bra, men många har självhushåll och måste handla mat med mera, och då måste man ner till centralorten för detta, då är smittan ute i samhället om de bär på viruset.

Nej, gör som i Norge där har man stängt skidanläggningarna. Jag tror och hoppas att ingen i Norge har dött för att man inte har fått åka skidor.

Vi som bor på dessa orter är rädda om våra far- och morföräldrar som nu har suttit i karantän i några veckor och vill absolut inte ha hit smittan i tusental.

Så kära Folkhälsomyndigheten, tänk om och gör rätt, det vill säga stäng anläggningarna nu.

Bom vid Brunnbäck

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare