Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Sommaren 2020 en unik sommar!

Sommaren börjar nalkas och lusten att umgås och njuta som vanligt tränger sig på hos alla och envar! Men denna sommar önskar jag att vi alla inser att vi måste gå på någon form av diet vad det gäller danser, fester och allehanda evenemang där det i normala fall samlas stora mängder av människor!

Om man känner att det är jobbigt att klara sig utan dessa saker så tycker jag man ska tänka en gång till! Vi alla har säkert någon i vår bekantskapskrets som denna sommar tvingas avstå eller skjuta på sin efterlängtade sommarsemester då de jobbar inom vården!

Jag tycker att vi gott kan hjälpa dessa hjältar genom att se till att vi inte sprider smittan och förorsakar ett högre tryck på vården under denna sommar på grund av vår önskan om fest och glam!

Hoppas att vi alla kan hjälpas åt och se till att vårdpersonalen får klara sommaren och att de i riskgrupperna för Corona kan få chansen att uppleva sommaren 2021 med allt som hör sommaren till!

Tillsammans kan vi klara det här!

Blott en dag ett ögonblick i sänder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare