Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Sluta vara missunnsamma - det är helt magiskt vad Mora IK åstadkommit denna säsong!

Artikel 226 av 227
Det sista slaget
Visa alla artiklar

Jag läste i en undersökning för några år sedan att en missunnsam människa i allmänhet är tio gånger mer benägen att sprida sin missunnsamhet, än vad en glad människa är benägen att sprida sin belåtenhet.

Den tesen tycker jag mig på olika håll ha fått bekräftad på senare tid... Hur som helst: Ni som är företrädare för Mora IK ska veta att det finns en enormt stor stolthet och kärlek till klubben bland befolkningen i bygden och tacksamheten över det mirakel som ni nyligen åstadkom går inte att sätta ord på.

Moras lilla befolkningsmängd till trots så drog ishockeyklubben totalt över 100 000 (!) åskådare på hemmaplan den gånga säsongen. Det är helt magiskt för en ort av Moras storlek.

Speciellt med tanke på att föreningen inte får draghjälp av tusentals utsocknes åskådare match efter match. Det säger en hel del om hur viktigt Mora IK är för en stor del av kommuninvånarna.

SHL är Sveriges överlägset näst största publikliga totalt sett – och nu är vi där. Tack Mora IK för att ni finns!

Stolt invånare

LÄS MER OM MORA IK

[+] Helene Kviele blev Mora IK:s första kvinnliga ordförande: "Tror inte det finns någon i SHL"

LEDARE: Uppenbart att kvällens match i Mora är riggad

[+] MIK-basens ilska mot kritiken: "Det är jäkligt mycket faktafel"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare