Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: ”Slana” Österberg kommer att vända sig i graven

Slanas adelsmärke var att med en stenhård ”tåfjutt” från 30 meter sänka lyran i någon av målvaktens två hörn. Nu kommer vi fotbollsälskare tydligen aldrig mer att få se denna artistkonst på Domnarvsvallen. Någon har uppenbarligen i förvirring olagligen sålt varunamnet Domnarvsvallen till Borlänge Energi. Tror någon i sin enfald att "Wembley Stadion" skulle kunna bli omdöpt till "Big Six" (som är Englands största energibolag) eller att man skulle kunna döpa om Manchesters ”Old Trafford” till någonting annat än just ”Old Trafford”.

Nej nu är det dags för alla stadens fotbollsälskare att resa sig upp och säga ”Stopp och belägg”

Man tar sig för pannan när man i det postmoderna Sverige kan tänka sig vilka övergrepp som helst. Men i och för sig är det inte så konstigt när man till och med från vissa lärosäten kan diskutera om kön verkligen är något som borde finnas utan kanske borde utplånas. Nej nu är det dags för alla stadens fotbollsälskare att resa sig upp och säga ”Stopp och belägg”. Västerås SK är en annan klubb som liksom Brage höll på att gå överstyr men i sista stund byggdes istället en helt ny arena 800 meter från den gamla som döptes till ”Swedbank Arena” . Tack vare den arenan fick stadens fotbollsälskare lov att skämmas för penningtvättaffärer men trots allt vågade man inte i den staden döpa om anrika Arosvallen.

Besviken pensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare