Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: SD säger sig representera folket – men röstar mot de 9 av 10 svenskar som vill förbjuda kärnvapen

Annons

Riksdagen kommer ta ställning till FN:s kärnvapenförbud efter valet. Men om vi går på vad de politiska partierna i riksdagen redan nu har deklarerat så saknas i dag med stor sannolikhet en majoritet för ett förbud! Detta är upprörande, inte minst eftersom en Sifo-undersökning visar att nästan nio av tio svenskar anser att Sverige ska skriva på FN:s förbud mot kärnvapen.

Sverigedemokraterna (SD) vill gärna framställa sig som folkets parti mot etablissemanget. Men SD tillhör de partier som inte vill att Sverige skriver på kärnvapenförbudet! Det är ingen hemlighet att USA och Nato utövar påtryckningar på Sverige att inte skriva på.

Vi kan alltså konstatera att även SD lägger sig platt för främmande makters påtryckningar och allierar sig med etablissemanget. SD är helt i otakt med det folk som de så gärna hänvisar till. SD:s position är således vare sig särskilt svensk eller demokratisk! Rösta inte på SD i riksdagsvalet om du vill ha en kriminalisering av världens värsta vapen.

Vän av FN:s kärnvapenförbud

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare