Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Mörket på Lugnetleden

Jag sitter och skjutsar mina barn till Lugnet varje dag på olika aktiviteter, varje gång slås jag över hur mörkt och dåligt upplyst det är längs Lugnetleden och vid de två rondellerna. Vid bron över Lugnetleden är det också helt kolsvart, vem vill låta sitt barn cykla över en helt mörklagd väg och bro?

Jag reser en hel del i landet och ingenstans är det så dåligt upplyst som i Falun, det är ju bättre belysning till exempel i Rexbo utanför Bjursås eller i Riddarhyttan mellan Lindesberg och Fagersta. Hur kan det vara så illa?

Läste att en insändare reagerade på den trasiga belysningen i Scandicrondellen, vi kanske ska kuppa hela rondellen? Åka upp ett antal Falubor och hänga upp valfri julbelysning så att den åtminstone syns.

I somras under Sabaton Open Air så ställde några lustiga besökare upp två stolar och ett bord i rondellen nedanför ishallen. I blåst och regn fick det vara kvar, sönderslaget och trasigt fram till mitten på oktober. Är det bara jag som ser hur illa det ser ut?

Gubbsur Skattebetalare i Falu Kommun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare