Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Migrationsverket är som ett lotteri – vinst eller nit beroende på tjänsteman

Nu får det väl vara nog! Hur kan det vara möjligt att Migrationsverket får agera hur som helst? Någon måste ju kunna avveckla denna myndighet och ersätta med något som tar hänsyn till verkligheten. Ett av de senaste exemplen är artikeln om en man som ska utvisas efter 11 år i Sverige och som dessutom är självförsörjande.

Vi svenskar borde skämmas. Kontakt med Migrationsverket är som att spela på lotteri: vinst eller nit, beroende på vilken tjänsteman du träffar.

Ingen ska påstå att invandrare tar våra jobb. Vi skulle inte klara oss utan dem. Våra egna ungdomar däremot, de ratar ofta jobb och får bidrag i olika former.

De som kommer hit och sköter sig måste få stanna. Däremot borde de som kommer hit och begår brott skickas tillbaka direkt. Varför ska vi, med våra skattepengar, betala fängelsekostnader med mera?

M.J.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare