Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Mässa inte med sporthallen

Annons

Lugnets sporthall är en sporthall, det hör man i namnet. Då bör man bruka den till sport? Vilket man gör, till största dels. Men under vissa veckor är det mässor, julbord och andra evenemang i hallen. Då sporten som utövas i hallen ställs in.

Hälsan för ungdomar och barn är ett väldigt stort dilemma nuförtiden. Forskning visar att ungdomar rör sig allt för lite idag. Vilket man inte direkt bidrar till det bättre, genom att ställa in sporter i sporthallen för evenemang. Då träningar för ungdomar, barn och även vuxna blir inställda.

Vart ska man då ha dessa mässor, om inte i sporthallen? Sporthallen är det bästa alternativet. Det är stort och rymligt. Men ska barn som sysslar med en sport som utövas i sporthallen behöva gå utan träning i veckor?

Man kan antingen bygga en egen hall för mässor och evenemang. Eller ge sporterna nya tider i andra hallar under evenemangets pågående tid.

Utveckling är viktigt inom all form av idrott. Vilket man inte bidrar till i min åsikt, genom att ställa in träningar för sporter. Då ger man dem inte en chans att utvecklas.

Därför tycker jag att man inte ska mässa med sporthallen.

En idrottare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare