Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Låt oss alla hjälpa till

Annons

Det är nu vi alla behöver hjälpa till så kanske vi kan få kurvan Corona att gå ner i snabbare takt.

Instämmer med Sven Lind i Mora nu kan restaurangerna tjäna på hemleveranser av mat något jag önskar även Leksand tar efter, vi har många bra restauranger som kan leverera god mat utanför dörren på så vis undviker vi direktkontakt.

Samma gäller matbutikerna och med det skulle även hamstra minska samt möjlighet med faktura för den som saknar internet.

Jag befinner mig inte i riskålder men mina anhöriga gör dock är jag inte bilburen så det är ett evigt bubbande på varor åt mig och mina nära vilket innebär fler besök i affär nu när vi ska hålla avstånd för att inte sprida smitta.

Peppar, peppar än är jag frisk men sjuknar jag då står vi utan så nu vädjar jag till alla butiker, restauranger i Leksand och samtliga kommuner inför möjligheten för oss alla i coronatider att få hem matkassar och matlådor till dörren med möjlighet till faktura för den eller dem som saknar internet och jag betalar hellre en slant dyrare som transporter kostar – för nu kan vi hjälpa till och på alla vis få ner direktkontakten och på så vis bidra till att corona minskar.

Det finns många ensamma där ute, äldre som varken har anhöriga eller får ta sig ut just på grund av riskålder och det känns mer tillförlitligt för många att matbutiker och restauranger levererar för idag tragiskt nog utnyttjas kristider av bedragare. Så låt oss alla hjälpa till och en stor eloge till alla inom vård samt alla hjälpande händer i svåra tider.

Gemensamt kan vi klara av det här.

Heike Gunnarsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare