Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Kunskapsmörkret totalt i klimatångesten

Annons

I dessa dagar lider minst 20 procent av jordens  uppkopplade eller på annat sätt informerade människor av  klimatångest. Med all rätt tycker de som drabbas av torka, översvämningar och andra förödande väderfenomen. Många famlar i totalt kunskaps- och konsekvensmörker desperat sökande efter klimatsmarta lösningar. Utom svenska MP, som frimodigt ständigt levererar superklimatsmarta påhitt som exempelvis subventionerade elcyklar.

Tillverkningen av varje batteri genererar lika mycket skadlighet som utsläppet från en småbil körd 750 mil  på svensk landsbygd. Men det är inget vi behöver oroa oss för, för de utsläppen hamnar ju i Korea, Kina och Japan. Jag har nu slimmat vår elförbrukning så att nätavgiften varje månad även vintertid är dubbelt så hög som den köpta elen.

Nu har jag bestämt mig: När jag dör skall jag begravas genom nedgrävning. En liten grävmaskin förbrukar en bråkdel  av det fossila bränsle ett krematorium behöver för att åstadkomma samma osynlighetseffekt. Slutligen ett försynt tips i all enkelhet till MP i regeringen. Lagstifta om förbud mot krematorier. Kanske inte lika bra som elcyklar men i alla fall något i rätt riktning.

En röst på klimatet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons