Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Köttskatt? – det var nog det värsta jag hört!

Annons

Finns ingen hejd på häxjakten på miljö, energi, skatt... eller vad nu detta utspel handlade om?

Varför är det ingen som vågar lägga skatt på alla större båtar, som för de flesta är rena leksakerna? Jo, många båtägare är väl bland de etablerade i samhällets topp!

Kött i en väl balanserad kost där även grönsaker ingår och dessutom lokalproducerat, ger väl både öppna landskap, skogar (vilt), energi- och miljösparande och en naturlig väg till essentiella näringsämnen och kulinariska smakupplevelser! I den miljön finns de duktiga djuruppfödare som försörjer sig och sin omgivning, genom ett målinriktat kvalitetsarbete! Hota inte dom med högre skatt, så efterfrågan minskar! Lägg ökad skatt på sådant som är helt onödigt: Godis och läsk (sockerskatt)! Kolla på Norge! Ja, listan kan göras lång..... men tänk efter först själv vad du egentligen inte näringsmässigt behöver om vi håller oss till mat?

Nästa steg kanske ska vara prylar....?

Roddaren i ekan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare