Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om dags att urbanisera Avesta och vilka är ”vanligt folk”?

Annons

Urbanisera Avesta: Lars Isacsson, se till att det byggs massor med lägenheter i centrala Avesta. Med det skenande bensinpriset kommer vi att behöva urbanisera Avesta. Vi som är fattigpensionärer och bor i Avestas glesbygd (söder om Bergsnäsrondellen) utan kollektivtrafik måste bo närmare affärer och annan verksamhet som sjukvård.

Eller kommer du att prata med dina partikollegor om att bensinskatten måste sänkas – vill inte höra något joller om världsmarknadspriser, svag krona eller ”köp bränslesnålare eller elbilar”.

Se till att bensinskatten sänks nu, annars blir landsbygden avfolkat, är det så sossarna vill ha det?

Janne

Vad är ”vanligt folk”? På debattsidan den 14/5 skriver Jan Bohman (S) och Johan Danielsson (S) att vi skall rösta på Socialdemokraterna i EU-valet för att få mer ”Trygghet för vanligt folk”. Vad är vanligt folk? Ni (S) vill ju ha ett mer jämställt samhälle, varför kategoriserar ni då människor? Ni har ju haft makten i 70 år, varför har ni då inte kommit längre med jämställdheten? Eller är det bara en klyscha ni använder i valtider att vi skall rösta på (S) för ökad jämställdhet?

Undrande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons