Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Kardinalfel av Leksands IF att tala om vi och dom

Artikel 162 av 226
Det sista slaget
Visa alla artiklar

Vad ger det för signaler till spelarna när man direkt får höra att man ska bytas ut för att duga i SHL? Det undrar signaturen McIWAR

Annons

Leksand (vi) har grävt ner oss. Ja, vad ska man säga om ett så genomuselt ledarskap? All teambuilding handlar om att få ihop enheterna och undvika vi och dem. Men här har Leksands sportråd gått ut tidigt och talat om för allmänheten att vi spelar med ett lag som är byggt för allsvenskan - vi räcker inte till.

LÄS MER: Insändare: Leksand har bara övertaget då Mora blir övertända - och börjar spela som Leksand

Vad ger det för signaler till spelarna när man direkt får höra att man ska bytas ut för att duga i SHL? När kontrakten diskuterats har spelarna fått stå och titta på medan Jax och Karlberg letat andra spelare.

Perra som ska få ihop lagandan har blivit direkt motarbetad av sportrådet. Naturligtvis har spelarna sett om sitt hus inför framtiden och förhandlat fram nya egna avtal med andra intressenter.

LÄS MER: Insändare: Var är alla "trogna" Mora-fans under höstmånaderna när de inte vinner?

Då är det inte mycket kvar av den berömda Leksandsandan. Det är ett kardinalfel av LIF-ledningen att tillåta ett vi- och-dom-resonemang i den egna gruppen!

McIWAR

LÄS MER: Insändare: Som lillebror vet jag att dagen kommer då storebror inte klarar allt - och i dag fungerar inte Leksands IF som förr

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons