Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Kanske behövs ett helt nytt parti?

Vill här tacka dig Melker Andersson för inbjudan till den politiska sfären i Hedemora kommun – men nej tack!

Har varit politiskt aktiv i Hedemora under tolv år – slutade på grund av svågerpolitiken och översitteri från vissa håll - ingen nämnd.

Vill gärna återkomma till din genomlysning av ekonomin som du ihärdigt förespråkar. Sitter ni inte i nämnder och styrelser och planerar och genomlyser den framtida ekonomin?

När jag var politiker så hade vi långa möten för planering av verksamheten och dess kostnader. Kan här avslöja att mycket arbete och stora kostnader var helt onödiga. Mycket på grund av dålig samverkan och ointresse från er i kommunstyrelsen.

Tror dessvärre att det inte blivit bättre – troligtvis ännu sämre.

Vi i vår nämnd kunde åtminstone hålla budgeten vi satt. Kommer till och med ihåg vissa politiker som satt vid makten och inte tyckte det var så noga att hålla budget.

De tyckte att enklast var att höja kommunalskatten, inte speciellt effektivt styre.

Effektivisera och lägg våra skattepengar på grunduppgifterna i skola och omsorg, inte en massa krimskrams och onödiga kostnader.

Undrar vad oppositionspartiet Moderaterna i Hedemora vill åstadkomma? Förutom den svårtolkade genomlysningen och de övriga tre punkterna hör och ser jag aldrig något från er.

Kanske ett nytt Hedemoraparti med starkt drivna personer, vore något inför framtiden i Hedemora kommun?

/Hu.u.a.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare