Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Jobb 24 timmar om dagen

Att vara en mamma är inte det lättaste. Allt ser så lätt ut i sociala medier men det är verkligen inte så. Man har ett jobb 24 timmar om dagen, man har ett stort ansvar och ställer massa krav på sig själv. Man vill göra allt för sitt barn men det är svårt när man själv har smärta dygnet runt och en jobbig fatique.

Det var många år sen jag kände mig så här, kroppen känns trött, dålig syn, huvudvärk och allt man vill är att sova men samtidigt har man ett barn att ta hand om. Jag är så orolig för vad som kommer att hända, framtiden är så osäker.

Man tar en dag i taget, jag har varit så positiv innan men nu börjar det kännas som kroppen säger ifrån. Det tar så mycket på krafterna all den här oron och smärtorna.

Jag hoppas verkligen inte att det är ett skov men tyvärr känns det som det. Allt jag vill är att få en tid för magnet röntgen men i dessa tider är det lång väntetid. Kom ihåg att inte ta något för givet! Stanna upp, vila, ha inte massa måsten utan sätt din kropp i första hand. Var rädda om er!

Rosita Åkerlind

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare