Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag har en dröm om Putin och Trump

Snart är det presidentval igen i USA. Tänk vad tiden går! Egentligen har jag ingenting med USA att göra, förutom att jag har många släktingar där.

För fyra år sedan ville Dalarnas radio höra vad jag tyckte om Donald Trump. Jag hade skrivit en positiv insändare om honom och Dalarnas radio kände inte till någon annan i Dalarna som stod upp för honom. Nu vill jag definitivt deklarera att jag helhjärtat ställer upp för Donald Trump i årets val i USA. Nu har vi sett facit efter fyra år med Trump. Donald Trump är den första presidenten under efterkrigstiden som inte har startat krig.        

Jag har en dröm och jag tror faktiskt att den kommer att bli sann. Jag är helt övertygad om att Putin och Trump på allvar kommer att se till att Ryssland och USA kommer att bli vänner. Det är vad världen behöver idag.

 Birger Hansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare