Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Jag avskyr dig och allt du tror på - men det finns hopp för Sverige

Svenska nyheters ”Grand Finale” inför julen där en rad journalistaktivister framför en helt underbar sång där de visar prov på ett stort mått av både ödmjukhet och självironi måste hyllas. Samtliga ”sångare och inte” skall ha en stor eloge för sitt mod. Kan föreställa mig att det inte kan ha varit lätt för en enda en av er som deltog men ni gjorde det och ni förtjänar egentligen samtliga stora journalistpriset. Den som fick er att bidra måste ha haft en övertalningsförmåga utöver det vanliga så grattis till honom eller henne.

Om man som jag intresserat följer både mainstreammedia och alternativa media är detta precis vad som behövs. Alla ni medverkande kan förändra Sverige ingen av er har helt fel utan alla av er har något guldkorn att bidra med och då kan ni tillsammans dra med er en stor skara andra avvaktande och rädda journalister och därmed förändra det hårda svenska debattklimatet till en mjukare variant. Med gemensamma krafter kan ni säkert minska politikernas självgodhet så att lögner som förekommer inom samtliga partier vänds till sanningar i större utsträckning än vad som sker idag. Det finns hopp för Sverige. Rekommenderar alla att titta på SVT play och sista avsnittet av Svenska nyheter. Det är minst lika bra som Galenskaparnas gymnastikuppvisning med den underbara vinkelvolten och andra underbara gymnastikövningar.

Besviken pensionär men inte just idag

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare