Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Inte utan komplikationer att handla på nätet

Nästan alla julklappar köpte jag i år på nätet. Men det är inte utan komplikationer. Elgiganten var en av de mer krångliga leverantörerna. Vi köpte en tvättmaskin till oss själva och brödrostar som julklappar till två av barnen. Nästan direkt efter beställning började jag få meddelande om försening av varorna. Till slut dök tvättmaskinen och en av brödrostarna upp på gården, men den andra brödrosten har vi fortsatt att få meddelanden om försenad leverans på. Enligt sista SMS:et får vi den levererad den 27 april. Trots detta är den noterad som levererad i Elgigantens system och vi ska betala. I veckan ringde jag till Elgiganten Det tog lång tid att komma fram men de lovade att rätt till felet. Fyra dagar har gått och inget händer. På tisdag ska vara som uteblivit vara betald. Och jag måste ringa Elgiganten igen. Få dem att fatta. Någon adress att skicka mejl till finns inte och handlar man online kan inte butiken i Borlänge hjälpa till.

Det som finns idag – en lördag – är en chatt med datorer som svarar. Kul!

Ingen hjälp i mitt ärende. Det som återstår är väl att försöka skicka ett fysiskt brev, men det finns väl inte heller i deras rutiner. Låst läge, bara att betala och vänta på brödrosten som kommer i april.

Sluta handla på Elgiganten

Elgiganten svarar:

Vi kan inte annat än beklaga den upplevelse ni haft i samband med att ni handlat på Elgiganten.se. Att leveranser blir försenade förekommer dessvärre, särskilt i corona-krisens fotspår, men då ska vi självklart hjälpa er att välja en ny produkt eller betala tillbaka pengarna om ni önskar att avbryta ordern. Vi beklagar att vi inte levt upp till era förväntningar och ber om ursäkt över bristerna i vårt hanterande. Ni är välkommen att kontakta oss så att vi får möjligheten att ställa allt till rätta.

Med vänliga hälsningar,

Elgiganten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare