Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Inte ofta det är helt fullsatt

Annons

Hej Ledsen!

Föreläsningarna på Mora kulturhus brukar vara välbesökta men det är inte ofta som vi har helt fullsatt. Därför blev vi i personalen mycket överraskade när vi med några dagar kvar till att föreläsningen skulle gå av stapeln såg att 350 personer anmält intresse i vårt Facebook-event för föreläsningen.

Med tanke på både brandsäkerhet och att alla ska kunna höra och se bra kan kulturhuset endast härbärgera 120 personer i sittande publik. Vi ordnade därför med gratisbiljetter som delades ut som ett sätt att försäkra oss om ett rimligt och säkert publikantal. Informationen om biljetterna gick ut via Facebook samt på anslag i och utanför kulturhuset.

Det är svårt att hitta något bra sätt som kan nå ut till alla som kan tänkas vara intresserade när det bara är några dagar kvar till ett evenemang.

Det vi kommer att göra för att kompensera de som missade föreläsningen är att försöka boka in en repris under våren 2020. Annika Andebark är inbokad för att föreläsa om häxprocesserna i mars 2020. Både denna föreläsning och en eventuell repris av Soili-Maria Olli kommer att vara arrangemang som kräver biljett.

Det är fantastiskt roligt att vi har så många som vill ta del av våra program och vi fortsätter att arbeta för att de ska genomföras säkert och med hög kvalitet.

Sonja Viklund

Chef Mora kulturhus

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare