Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Inte bara kunniga utan vänliga, hjälpsamma och sympatiska

Falu lasarett har en fantastiskt fin personal! Var rädd om dem.

De är inte bara kunniga utan vänliga, hjälpsamma och mycket empatiska. Jag talar om doktorer, sjuksyrror, (inklusive stomisyrror), undersköterskor, städpersonal med flera. Då jag under åren haft en hel del olika sjukdomar som cancer, hjärtproblem och njurproblem kan jag intyga att bättre personal finns ej.

Stort tack till er alla och bamsekramar! Senast var jag på akuten, och trots att de har så fullt och jäktigt, fick jag även där ett bra bemötande och när jag efterfrågade dropp eftersom jag var uttorkad. Efter att varit på röntgen, som även de är jättebra, och i väntan på besked för att få åka hem, var jag så hungrig efter lång dag på lasarettet. Då kom en av syrrorna med nyponsoppa och smörgås, samt te.

Jag vill även passa på att säga att Djurås vårdcentral också ska ha en stor eloge för sin personal, även de är jättebra! När man blir äldre och sjuk så värdesätter man allt ovanstående.

Hjärtliga Hälsningar

Per Almén, Gagnef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare