Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Hur tar vi hand om varandra?

Nu kan det var dags att engagera sig för alla som lever ”isolerade” mellan fyra väggar att stötta och ge tips till att klara av vardagen. Det blir ett påfrestande umgänge som man lever ofrivilligt i. Både för föräldrar i relationen, för barnen, då man är tillsammans hela familjen mycket mera än tidigare.

Gör saker gemensamt, lägg ner själviskheten gör det allra bästa för att lindra situationen. Då kanske behövs en uppdaterad telefonlista, eller ta till andra medier och ha kontakt med mor- och farföräldrar, syskon och övrig släkt. Alltid finns det någon som behöver höra din röst.

Ett bra tips är att som familj bestämma sig för att lägga bort alla vardagliga konflikter inom familjen, bevara friden, öka snällheten och låt kärleken bestämma riktningen. Då kommer vi tillsammans att orka med fortsättningen.

Vi påverkas alla

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare