Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hur är det med skottövningarna i LIF nu för tiden egentligen?

 
Det sista slaget
Visa alla artiklar

Hur är skottövningarna i LIF nu kan man undra? Och hur går träningarna till? Är det endast passningsövningar? De här matcherna mot Mora kan sluta med fyra Moravinster om inte LIF skärper sig rejält, skriver signaturen Johan.

Annons

LÄS MER: Insändare: Var är alla "trogna" Mora-fans under höstmånaderna när de inte vinner?

Det som är märkligt med LIF är att i alla matcher (i princip) i SHL har skottstatistiken visat på mellan 25-35 skott PÅ mål men laget har endast gjort 0-1 mål per match (med få undantag). Likadant var det i onsdagens match mot Mora. Redan för 50 år sedan tränade man skottövningar i hockey med en uppsatt skiva i målet med öppningar i de fyra hörnen uppe och nere.

LÄS MER: Insändare: Som lillebror vet jag att dagen kommer då storebror inte klarar allt - och i dag fungerar inte Leksands IF som förr

Hur är skottövningarna i LIF nu kan man undra? Och hur går träningarna till? Är det endast passningsövningar? De här matcherna kan sluta med att Mora utklassar LIF om de inte skärper sig rejält. Man borde tackvare tiden i SHL ha högre tempo, fler passningar och mer effektivitet vad MIK har. Men, vi får se?

Johan

LÄS MER: Insändare: Supportern som bytt namn till Leksingen - "Lillebror Mora kommer förlora"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare