Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Glömt att Skedviborna skulle prioriteras i nya idrottshallen

Sedan den nya idrottshallen står färdig i Skedvi har andra delar av kommunen haft hybris på att använda SIN hall. Detta trots att det initialt talades om att Skedviborna naturligtvis skulle prioriteras tider i nya hallen, de var ju de enda som använde gamla salen. Det har glömts av Säter- och Gustavsborna att de var lika mycket ”delägare" i den gamla salen som i nya hallen, den var bara inte lika intressant att förlägga några aktiviteter i.

Nu knuffas istället Skedviborna undan som att Skedvi bara var en öde avkrok där Säter råkat bygga SIN nya hall. Vi ska tydligen ”vara glada att vi får några tider alls..”

Skulle Skedviborna kunna ta de bästa tiderna i ishallen i Säter då vi nu längre inte har någon rink på byn? Skulle inte tro det, ishallen tillhör ju Säter... Ändå är det samma sak.

Hästarna är inte högre inne i Säter än de är i Skedvi, så ta och kliv ner. Vet hut och var så rakryggade att ni står för vad ni säger och lovar. Vi är alla EN kommun.

Låt gärna hela kommunen nyttja den nya hallen, men det ”nya” utrymmet och tider att använda är de utöver den lokala verksamhet som tidigare bedrivits i gamla salen.

Idrottande Skedvibo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare