Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Föräldrar offrar sina barns hälsa för att få kickar på sociala medier

Många unga mår dåligt! Det är inte deras fel utan deras föräldrars.

Det är så många föräldrar som visar dåligt föredöme när de lägger ut sina egna och barnens liv på sociala medier. Det stora bekräftelsebehovet hos föräldrarna är viktigare än omtanken om familjen.

Föräldrar i dag ska synas. Allt ska vara perfekt och föräldrarna tävlar om att ha den bästa semestern, det finaste huset, de bästa presenterna till sina barn, den senaste tekniken och så vidare.

Inte konstigt att ni barn och ungdomar mår dåligt, ni får ingen bra start i livet. När barnen kommer tillbaka efter sommarlovet kan de inte längre skriva och berätta vad de gjort - det har alla redan läst på sociala medier.

Och är det inte barnen själva som har skrivit, så har garanterat föräldrarna lagt ut allt och lite till för allmän beskådning.

Ni är en generation som kommit i kläm och som tyvärr lämnats till att stå för era föräldrars bekräftelsebehov. Kämpa och gör inte samma misstag när ni får egna barn.

Mamma Mu

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare