Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Farlig parkering vid Norslundsskogen

Jag har tidigare klagat när det gäller parkeringen på Vallavägen i Nedre Norslund, Falun. Den här gången gäller det Vallavägen vid Kopparstaden, då det står bilar parkerade ända upp mot krönet.

Man hoppas varje gång att man inte möter en fartdåre från motsatt håll och har "hjärtat i halsgropen". Det finns många fartdårar som vill gasa på lite extra och tro att de är tuffa. Man kan fundera på om de parkerande är rädda om sina bilar om det skulle smälla?

Snart är det vinter och då finns det knappt plats att gå, då det står parkerade bilar på halva trottoaren. Det finns knappt utrymme för oss gångtrafikanter, särskilt äldre med rullatorer. Det bor många äldre här i Norslundsskogen och de ska inte behöva gå mitt i vägen och riskera att bli påkörda i halkan.

Det borde vara förbjudet att parkera ända upp mot krönet. Dags att göra något åt eländet samt ploga upp trottoaren mot Kopparstaden i vinter. Om ni vill göra något roligare för era pengar, så parkera på rätt sida och slipp böter. Parkera inte bilarna för nära infarterna och hindra sikten åt båda håll.

Gör något innan det smäller.

En av hyresgästerna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare