Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Får inte ens rehabilitera mig färdigt

Försäkringskassan avbryter min sjukskrivning efter två månader efter höftledsoperation, jag får inte ens rehabilitera mig färdigt efter operationen för att Försäkringskassan ifrågasätter min sjukskrivning efter två månader, vart är detta land på väg?

Vi får inte bli sjuka eller utslitna i detta land. Vart har våran välfärd och trygghet tagit vägen? Jag har inte haft med Försäkringskassan att göra på 19 år, men nu när man behöver hjälp och begär sina rättigheter så blir man nekad.

Försäkringskassan stödjer sig på en norm som Socialstyrelsen har utformat, tydligen så kan de tala om för mig hur jag mår.

Jag tror ju faktiskt att läkarna har annat att göra än att bara sitta och skriva intyg och kompletteringar till läkarintyg då Försäkringskassan ifrågasätter sjukskrivningar när man blir sjukskriven.

Sven-Erik Larsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare