Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ett enormt slöseri med skattemedel

Jag läser att Folktandvården i Dalarna endast bedriver akuttandvård på grund av brist på hygienartiklar. Och att prognosen för inkomstbortfallet därför ligger på en halv miljon kronor minus varje dag.

Det låter ju sanslöst att man inte kan klara av att skaffa in de hygienartiklar som behövs – så att man kan ge mer tandvård för masar och kullor. Det måste rimligen vara mycket billigare än att ställa in och gå med brakförlust!

Även om man bara skulle kunna dra in en del av den ofantliga summan i patientavgifter så borde ju värdet av nyttan vida överskrida kostnaden för dessa hygienartiklar. Eller kostar hygien lika mycket som guld och diamanter nuförtiden?

Jag förväntar mig ett svar från Folktandvården. Det här låter ju som ett enormt slöseri med skattemedel! Eller snarare som ett försenat och dåligt aprilskämt!

Ska man tro på sagor eller?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare