Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Enda valet – ta ut semesterdagar på grund av sjukdom

För att orka vara sjuk ska man vara frisk och orka bli riktigt arg, inte ha ont i halsen och hosta och därigenom ha svårt att prata.

Jag var även dålig i magen så klockan 6 på morgonen hade jag troligtvis kunnat somna, men på grund av tiden man måste ringa till vårdcentralen så var det bara att hålla sig vaken.

Jag ringde klockan 8 för att försöka boka en läkartid, då fick jag prata med en grinig, otrevlig människa som tyckte att jag var för frisk och skulle gå och jobba, trots hosta och feber, samt snuvig och så ont i magen så det knappt gick att sitta.

Människan vägrade ge mig en läkartid så mitt enda val var att ta ut några semesterdagar eftersom jag redan varit hemma en vecka från jobbet.

Personligen tycker jag att människor som ska prata med människor borde kunna göra det på ett någorlunda bra sätt. Alla kan ha en dålig dag men jag tycker inte att man ska behöva bli bemött på det här viset. Skärpning, Mora lasarett.

Besviken och arg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare