Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: En sjusärdeles logik

Folkhälsomyndigheten, FHM, har en sjusärdeles logik får man säga. Först gick man ut och underbetonade konsekvent betydelsen av munskydd i vården, ja, närmast motarbetade användningen för att det skulle kunna ge en falsk trygghet och orsaka att man riskerar att bli sämre på grundläggande hygienregler.

På vanlig svenska menade FHM att om vårdpersonalen förses med rimlig tillgång till munskydd så skulle de att sluta tvätta händerna. Man häpnar!

Nu kan man inte tillåta fotboll utan publik för att några kan sitta för tätt på sportbarer. Fastän sportbarer som alla andra restauranger och liknande redan har regler om avstånd, redan kontrolleras av var kommun och får stänga om de inte sköter sig.

Man talar ju ibland om sportfånar, men i detta fallet så får man nog säga att den största felet inte ligger hos de idrottsintresserade! Det är inte tillåtet att ha olika myndighetsutövning för rödhåriga jämfört med blonda. Det är heller inte tillåtet att ha olika regler för fotbollsintresserade besökare på restauranger och de som går på restaurang utan fotbollsintresse!

Vet hut FHM!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare