Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Du som röker kan ta med en egen askkopp

REPLIK: På insändaren ”I mitt område tog Kopparstaden bort papperskorgarna helt” den 3/6, angående bortplockade papperskorgar och askkoppar.

Du som röker kan införskaffa en liten askkopp som du bär med dig tillsammans med tändare och cigaretter. Hur svårt kan det vara?

När man lägger cigaretten i den väldigt behändiga lilla askkoppen och stänger locket så dör glöden. Fiffigt eller hur?

När man sedan kommer hem så tar man den väldigt behändiga lilla askkoppen och tömmer den i sina egna sopor. Man har inte ens riskerat att det blir en brasa om man råkar befinna sig ute i naturen.

Verkar som om det måste till oerhört pedagogisk och utförlig information för att tillvägagångssättet eventuellt ska gå hem.

Angående sopor så kan du nog inte ana vad somliga betraktar som sopor. Ingen kan ana vad människan kan ta sig till när hen tror att ingen ser.

Barnen får lära sig som mycket små hur man ska bete sig men så småningom blir dom varse hur en del vuxna beter sig och gör sedan kanske likadant.

Jajja

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare