Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Det är inte lätt att vara tjej i Borlänge i dag - jagas av män som vill ta en mellan benen

Detta var droppen! Att du som tjej inte ens kan gå ut och ha kul i Borlänge utan att någon ska ta dig mellan benen (milt sagt ). Att du inte ska kunna gå ut utan att din bästa kompis bryter ihop och säger "det här var droppen" för att just hon upplevt samma sak. De är inte nöjda förrän de tagit dig mellan benen och kan skratta och säga till dig när polisen kommer att "Men du var snygg, så jag fick göra det".

Jag bryter ihop och känner att nu är botten nådd och att han inte får göra såhär mot min kompis, den här fantastiska tjejen. Att nu är botten nådd.

Det är inte kul att gå en promenad längre för att motionera i Borlänge, när du måste kolla dig om axeln var tredje minut, för att just jag eller någon man känner upplevt sexuella trakasserier.

När du blivit jagad genom halva Borlänge, efter att du slutat jobbet klockan 16 och fem tonåringar inte är nöjda förrän de fått känna med några fingrar i ditt underliv. Det är inte lätt att vara tjej någonstans i dag.

Jag vill tacka vakten utanför Liljan och polisen som tog oss på allvar i dag, och världens bästa V!

Frida

LÄS MER:

Max, 23: Vi är för många som blundar, försvarar eller ursäktar när killkompisar går över gränsen

Misstänkt våldtäkt på camping under dansbandsveckan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare