Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det är dags för Moraborna att protestera mot galenskapen!

Replik: Låt mig applådera Hans Erikssons insändare om Mora, trafiken och den planerade genomfarten.

Äntligen, äntligen vill jag vråla! Äntligen en Morabo som verkligen reagerar och uppmanar till protest mot den galenskap som nu sker i vårt vackra Mora. Heja Hans Eriksson – låt oss ställa oss på barrikaderna och stoppa eländet.

Trafik, trafik och ännu mer trafik tycks vara det enda rättesnöret för de styrande i vår kommun. Vägar ska breddas och det ända in på Morabornas gräsmattor och tomter. Ingen pardon, den trafikerade vägen ska fram och bilarna ska forsa genom centrum.

Moraborna låter sig vaggas som värnlösa barn inför galenskapen och fördärvet av vårt vackra Mora. Men har verkligen vi invånare sagt "ja" till detta? Vill vi verkligen ha trafik ända in på våra vinbärsbuskar och dahlior? Vill vi att våra trädgårdar ska asfalteras och göras till breda vägar och parkeringsplatser? Nej, det är nog bara de styrande i kommunen som vill det.

Nu är det dags för alla Morabor som vill att Mora ska vara Mora – ett vackert och lagom samhälle där bilar kan samsas med oss andra och inte ta övertaget – att protestera. Välkomna upp på barrikaderna med mig och Hans Eriksson. Säg stopp till detta fördärv nu!

Sven Oskar Herbert Lind

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare