Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: De kontinuerliga misslyckandena!

De ständiga bakslagen och bristen på ledarskap inom förvaltningen i vår fina Vansbro kommun kommer att fortsätta även i framtiden. Insatserna för att få ekonomin i balans är ett skämt. Granskar vi händelserna för de senaste 15 åren för att hitta orsaken till misslyckanden kan vi lätt konstatera att det är verksamhetscheferna som inte har presterat i betydande utsträckning, men trots allt är det K-chefer som får ”sparken”.

Deras dilemma är inte brist på kompetenser, men trycket och motståndet från en grupp chefer (av andra kallade för kärringtrojkan) som K-cheferna inte kunde klara ensam. Verksamhetscheferna har suttit för länge på samma poster och måste snarast möjligt bytas ut. Vi behöver nya ihärdiga och ambitiösa chefer för att få ekonomin i balans. Det är inget att skämmas för. Vi kan inte vänta tills några chefer går i pension. Snart har vi inga pengar att betala deras löner.

Köp ut dessa chefer ”NU”, det blir billigare än konsultkostnaderna i längden. Vi har ingen tid att vänta ytterligare 15 år.

Wahan Ohaness Harutun

Kommunpartiets grundare och ordförande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare