Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bygg ingen köplada på Henemoren

Annons

Angående ”Vad skall vi bygga på Henemoren” i Hedemora. Svaret är enkelt: Definitivt ingen köplada. Vi har tre köplador redan. Folk får inte mer pengar att handla för om det byggs en fjärde. Samma summa skall fördelas på fyra i stället för tre. Vem vinner på det?

Om något skall byggas så bygg ut parkeringen med ett antal platser för långa fordon, husbilar och husvagnsekipage. Bygg även en offentlig toalett av samma typ som finns på Trafikverkets rastplatser, de är inte så lätta att vandalisera. Vi har ju tyvärr ett antal vandaler i kommunen. Husbilar är ofta 10–11 meter och husvagnsekipagen 11-13 meter. Vill en turist stanna i Hedemora (eller efter 70:an) i dagsläget finns det inga centrala parkeringsmöjligheter. Marknadsför detta efter 70:an och bli unik.

Men Hedemora verkar inte intresserade av turister. De får tydligen gärna komma och spendera pengar men de skall inte synas, höras eller ta plats.

Jan Ekman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare