Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Bojkotta kinesiska varor

Vem bryr sig om Kinas metoder mot oliktänkande och andra länder? I Sverige i princip ingen! Huvudsaken vi får billiga varor.

Denna mänskliga och nu även ekonomiska och militära supermakt är det största hotet mot världens demokratier. Svenska PEN:s Tucholskypris utdelades av vår kulturminister till den i Kina fängslade svenske medborgaren Gui Minhai. Delar ni ut priset begår ni ett allvarligt misstag sa Kinas ambassadör. Kulturministern delade ändå ut priset till Minhais dotter, varpå Centralkommittén påstod att det skulle få konsekvenser för Sverige! Ett regelrätt hot mot Sverige! Vem i vår riksdag har reagerat?

Den nya Sidenvägen som Kina bygger kommer att ytterligare både förstärka Kinas ekonomi men även ”förslava” de länder som skuldsätter sig gentemot Kina. Kina har idag ett modernt och starkt försvar med atombomber! Senaste hangarfartyget med namnet Liaoning betyder att pacificera och om så krävs med våld! Varför detta namn? På tal om namn så vågar jag inte sätta ut mitt namn.

Sluta köpa kinesiska varor. Köp svenskt och befrämja välfärd i Sverige och demokratin i världen.

Pensionären

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare