Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Beklagligt att tonåringar tillåts dricka alkohol under nostalgidagarna i Säter – var är föräldrarna?

Så har den fantastiska Nostalgihelgen i Säter nu nått sin punkt! Fantastiska ekipage och bra musik! Glada människor som njuter bland likasinnade! Denna helg är jättetrevlig, hatten av för Nostalgic club.

Men jag blev riktigt oroad, som människa och som förälder. Då denna epatraktorparad gjorde entré så fanns det inte bara en, utan flera unga tonåringar, runt 15 år som drack alkoläsk och öl på flaken till bilarna. Man kunde se deras berusning. Det är ju bara barn.

Hur kan ni tillåta att detta sker? Och var är föräldrarna? När mina barn växte upp var det så, att om man såg något angående barn som man kände igen så ringde man föräldrarna och upplyste dem. Alltför att skydda våra barn. Hade det varit ett barn jag kände igen hade jag dragit av barnet från flaket direkt och kontaktat föräldrarna.

Ledsen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare