Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Äntligen en kraftig satsning

Polisen satsar nu kraftigt med hela nio områdespoliser från nästa år för att få bort Tjärna ängar som riskområde. Äntligen!

Jag hoppas verkligen att kommunen samtidigt går in med extra skol- och socialinsatser för att stoppa nyrekrytering av unga. Här skulle det vara intressant att höra kommunalrådet Jan Bohman berätta (kanske i en uppföljande artikel) vad ni redan gör och vad ni mer planerar på kommunen. Jo, det kostar – men tidiga insatser kan spara mycket framtida skattepengar och göra Borlänge trevligare!

Det som förvånar i artikeln är att inga beslut sägs vara tagna om övervakningskameror och ingen har ännu tittat på var de ska placeras. Inte minst eftersom Jan Bohman redan för ett år sedan (Borlänge Tidning den 24 november 2018) skrev att "Jag vill snarast se övervakningskameror sättas upp", att arbetet med detta pågick för fullt och att ett beslut om övervakningskameror kunde förväntas tas vid första mötet på Brottsförebyggande rådet i Borlänge efter årsskiftet 2019/20!

Borlänge – Trevligt folk – gör så det blir så på riktigt!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare