Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Allsång på Skansen borde dumpa Skansen

När jag tittade på veckans coronasäkrade Allsång på Skansen tänkte jag att programmet behöver något alldeles nytt. Ett helt nytt koncept.

Med tanke på att det antagligen kommer ta lång tid innan man tillåter en stor publik utan social distansering borde Svt tänka om och testa något nytt och intressant. Mitt förslag är att Allsång, istället för att ta plats på Skansen, reser runt och besöker små städer och orter.

Publikens storlek kan också vara mindre och TV-publiken får se lite nya, intressanta platser och miljöer. Artisterna skulle också kunna vara lokala från platserna man besöker. I Orsa hade man till exempel kunnat ha Kalle Moraeus och Pauline Skott som är från Vikarbyn.

Det här konceptet skulle passa bra i dagens situation. Dessutom får TV-publiken se olika delar av Sverige under en sommar – något som jag tror att många skulle uppskatta en hel del. Det skulle också vara ett fräscht, nytt och intressant sätt för publiken på de olika orterna att träffa sina lokala artister.

För övrigt tycker jag att Sanna Nielsen tillhör de bästa programledarna som Allsång på Skansen har haft. Behåll henne några år till, tack!

Andreas Ulanowsky

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare